Davet


Değerli Meslektaşlarım,
Ülkemizde Ortopedi ve Travmatoloji Hemşireliğini geliştirmek, bakım standartlarını belirlemek,  ortopedi ve travmatoloji hastalarına bakım veren hemşirelerin bilgi düzeyi arttırmak ve klinik uygulamalarını geliştirmek, mesleki gelişimlerini teşvik etmek amacı ile Mayıs 2015 tarihinde TOTBİD’in de desteği ile “ORTOPEDİ ve TRAVMATOLOJİ HEMŞİRELERİ DERNEĞİNİ” kurmuş olduğumuzu belirtmenin mutluluk ve gururunu yaşıyoruz.  Derneğin kurulmasında bize her türlü desteği veren başta TOTBİD başkanı Prof. Dr. Sait Ada’ya, Prof. Dr. Önder Aydıngöz’e, Prof. Dr. Mahmut Nedim Doral’a ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz.  27 Ekim-1 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya Belek’te düzenlenecek olan 25. Ulusal Ortopedi ve Travmatoloji Kongresi ile birlikte gerçekleştirilecek olan Ulusal Ortopedi ve Travmatoloji Hemşireliği Kongresine ilk kez dernek olarak katılacağımız, bilgi ve deneyimlerimizi paylaşacağımız için heyecan duymaktayız. Ortopedi ve Travmatoloji Hemşiresi olarak çalışan ve/veya Ortopedi ve Travmatoloji hemşireliğine gönül vermiş olan tüm meslektaşlarımızı derneğimize üye olmaya ve kongreye katılmaya davet ediyoruz.
 
Sevgi ve Saygılarımla
 
Doç. Dr. Hayriye ÜNLÜ
Ortopedi ve Travmatoloji Hemşireleri Derneği
Başkanı

 

Değerli Meslektaşlarım,

 

“Ulusal Ortopedi ve Travmatoloji Hemşireliği Kongresi”nin 7.' sini 27 Ekim - 01 Kasım 2015 tarihleri arasında Titanic Belek Kongre Merkezi / Antalya’da “25. Ulusal Türk Ortopedi ve Travmatoloji Kongresi” ile birlikte gerçekleştireceğimizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duymaktayız. İlkini düzenleyerek bir geleneği başlattığımız bu kongreyi tekrar düzenlemenin farklı bir onur ve heyecanını da yaşadığımızı belirtmek isteriz.

 

 

 

Kongremizin ana teması ''Ortopedi ve Travmatoloji Hastalarının Bireyselleştirilmiş Bakımında Kanıtlara ve Yeniliklere Odaklanan Güncel Yaklaşımlar'' olarak belirlenmiştir. Bu bağlamda sizlerin önerileri ve katılımlarıyla oluşturulan bilimsel programda alanında uzman ulusal ve uluslararası konuşmacıların yer alacağı    panel ve konferanslar ile hemşirelik bakımına ilişkin gelişim, değişim ve yenilikleri tartışma, sorunlarımıza çözüm önerileri getirme olanağı bulacağımıza inanıyoruz. Araştırmaların    paylaşılacağı serbest bildiri ve poster bildiri oturumları kongrenin bilimsel içeriğini güçlendirecektir.

 

 

 

Bu kongrenin düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen TOTBİD yönetimine ve kongre düzenleme kuruluna teşekkürlerimizi sunmak isteriz. Ortopedi ve Travmatoloji alanında meslektaşlarımız arasında hem bilimsel bilgi ve deneyim paylaşımını hem de sosyal etkileşimi hedefleyen kongremizin katılımınız ile daha da zenginleşeceğine inanıyor ve kongrede birlikte olmayı diliyoruz…


Sevgi ve Saygılarımla,
 

Uzm. Hem. Semra ÜNAL
Kongre Başkanı

Eklenme Tarihi: 8 yıl önce

Dikkat

Yorum yazıp okuyabilmek için dernek üyesi olmanız gerekmektedir. Lütfen giriş yapınız.

Yorumlar